Statens vegvesen skriver i en melding at de nå skal lede trafikken vekk fra de fysiske trafikkstasjonene og over på den digitale: vegvesen.no. Ett av tjenesteområdene som skal få særlig oppmerksomhet er muligheten til å avregistrere kjøretøy hjemmefra, som bobilen, veteranbilen eller motorsykkelen din.


– Per Høj viste en meget god oppdragsforståelse og vant anbudskonkurransen i sterk konkurranse med andre byråer, sier Lars Sverdrup Johansen i Statens vegvesen.

Avtalen har en estimert verdi på inntil 12,8 millioner kroner over tre år. Budsjettet er på 8 millioner det første året, mens i underkant av fem millioner fordeles på de neste to årene. Hovedkampanjen skal utarbeides og kjøres i år. 

Fem byråer ble vurdert i den siste fasen av konkurransen om kontrakten. 

- Dette er et viktig, spennende og morsomt oppdrag, og vi er rett og slett veldig fornøyd med å bli valgt som byrå, sier Jon Fredrik Sandengen, rådgiver og ansvarlig for avtalen i Per Høj.

Sandengen forteller at de samarbeider med Red Dentsu på mediebyrå-delen av anbudet, og at de allerede er i gang med å utarbeide kampanjer som skal lanseres før og etter sommeren.