Adrian Awards er verdens største og mest prestisjefylte konkurranse innen reiselivs- markedsføring og kårer vinnere innen reklame, PR og digital markedsføring. Årets priser ble delt ut i Florida 30. mars.

Her stakk Visit Norway av med 10 priser – to platina, tre gull, en sølv og tre bronse. Under prisutdelingen i USA vant de også prisen «Best in show», som blir ansett som den gjeveste utmerkelsen for beste arbeid uavhengig av kategori.

- Det er helt fantastisk å få anerkjennelse for at vi er best i verden på det vi gjør. Vi leverer jevnt på et høyt nivå med hele fem premierte arbeider. Det er flott å få bekreftet at vi ikke er en «one hit wonder», sier Katrine Mosfjeld, leder for forbrukermarkedsføring i Visit Norway.

Det var kampanjene «13.000 reasons to visit Northern Norway» som stakk av med den gjeveste prisen. I kampanjen har Visit Norway invitert TV-profil Truls Svendsen til å lese opp 13.000 tilbakemeldinger fra turister som har besøkt Nord-Norge i én tagning.

Se den prisbelønnete reklamen her:

- Skulle bare mangle 
- Veldig stas å få være med på denne kampanjen, som er en morsom, rar og fin ide. Ekstra gøy er det selvfølgelig at den tar hjem masse priser, men det skulle jo bare mangle når man snakker om en så vakker landsdel, sier Truls Svendsen selv.

Kreativ leder i Visit Norway, Jon Erik Skaret, var til stede under prisutdelingen. Han sender ut en stor takk til alle som har vært med på prosjektet.

- Altså, dette er helt sjukt rått. At Visit Norway-gjengen leverer kreativitet på dette nivået midt i en pandemi fra hjemmekontor, sier ganske mye om hva folka våre er laget av! En stor takk til vår utvidede familie Trigger, Maverix, Mediacom, Try Råd, OBHF og Plan-B som pusher oss faglig hver eneste dag og som sammen med oss skaper resultater i verdensklasse for norsk reiseliv, sier Skaret.

Også kampanjen «Where are you Will?» mottok heder under prisutdelingen og stakk av med en platinapris. Denne kampanjen ble produsert av Maverix, mens «13,000 reasons to visit Northern Norway» var et samarbeidsprosjekt med NordNorsk reiseliv og Trigger Oslo.

- Vi er takknemlig for at Nord-Norges internasjonale gjester kunne hjelpe nordmenn til å oppdage sitt eget land, videreformidlet på en underholdende måte av Truls Svendsen, sier leder for kommunikasjon og marked i NordNorsk Reiseliv, Siw Sandvik.