Hvert år inviterer Kreftforeningen nordmenn til å støtte Stjerneaksjonen, hvor tusenvis av julestjerner henges opp på sykehus og sykehjem over hele landet. Aksjonens formål er å gi håp til alle kreftpasienter og pårørende i en tid som kan oppleves som litt tøffere enn ellers.

I år fyller aksjonen ti år, og Kreftforeningen har valgt Trigger til å utvikle jubileumskampanjen. 

– I tillegg til å være en svært dyktig gjeng, så viser Trigger et genuint og avgjørende engasjement for aksjonen vår. Pengene fra Stjerneaksjonen går til livsviktig kreftforskning, og så langt har vi samlet inn over 200 millioner kroner. Vi gleder oss til å videreutvikle og gi aksjonen et løft sammen med Trigger, sier Hege Olsen, seksjonsleder for Aksjoner og Næringsliv, i Kreftforeningen i en melding. 

Prestisje-oppdrag for Trigger
Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, sier at det ligger mye prestisje i å jobbe med Kreftforeningen.

- Kreftforeningen er en sterk merkevare som betyr så mye for så mange. Jeg vet at hele byrået stiller seg bak dette prosjektet, og vi gleder oss til et spennende samarbeid.

Hun sier at for Trigger handler kommunikasjon om å engasjere mennesker i deres hverdag, og at med Kreftforeningen på laget, har de et solid utgangspunkt for å utvikle gode løsninger.

– Jeg vil samtidig berømme Kreftforeningen for en svært ryddig prosess med de byråene de inviterte inn i jakten på samarbeidspartner. I stedet for å be om mange timer med kreativ konseptutvikling, lå fokuset heller på teamets kompetanse, vår forståelse av oppgaven og hvordan vi ville angripe den. Og det kan mange annonsører lære av, avslutter Kristoffersen.

Kontrakten mellom Trigger og Kreftforeningen gleder kun Stjerneaksjonen og varer ut året. 

På bildet øverst ser du bak fra venstre Matias Fosso Kristiansen, Fredrik Juul, Vetle Gjevestad Agledahl og Marte Øiene. Foran fra venstre synes  Magdalena Kamøy, Charlotte Granbo, Hege Olsen, Marte Bruset Lunde, Sandra Kristiansen og Aili M. Jordan. Foto: Fredrik Myhre / Trigger