Etter over to år med pandemi og reiserestriksjoner er Finn klare med en ny reisekampanje. Ifølge en melding fra Finn er den ment å inspirere folk til å booke nye reiser, spesielt i sommerferien. 

Denne gangen er reklamekampanjen, som er mer som en musikkvideo, rettet mot alle de som frivillig eller ufrivillig påtar seg rollen som reiseplanlegger. 

Se den nye reklamekampanjen nederst i saken.

– Dette er på mange måter en utakknemlig oppgave, å skulle koordinere dato, destinasjon, fly, hotell, restaurant og alt annet som skal fikses når mange skal på tur. Som regel ender det i endeløse gruppesamtaler på messenger. Samtidig vet vi at mange likevel elsker denne jobben, og nå klør i tastaturfingrene etter å få booket en reise. Så nå har vi laget en sang som er til dere, sier Hanne Lill Johnsen, markedssjef i Finn i en melding. 

Har fått med seg «Ehi» som RnB-stjerne
Artisten Stian «Ehi» Ehiabhi Omole Jensen synger i låta, som er produsert av Ohology og Goran Obad. Den blir også å finne på Spotify i en lengre versjon senere i vår.  

Kampanjen er signert Morgenstern og kreatørene Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø

– Både Sebastian og jeg er blant de som trenger en god reiseleder for å få dratt noe sted. Ideen om endelig å sette litt pris på disse folka kom ganske raskt, og at det skulle bli låt sa seg litt selv etter forrige runde med Granka-granka-granka. Vi tenkte egentlig power-ballade, men det viste seg at regissør Flemmen var skap-RNB-artist, sier Anders Muurman Holm, kreativ leder i Morgenstern. 

Filmen har premiere påskeaften, og skal sendes på TV, kino og online. I tillegg er det utarbeidet en rekke andre sosiale medier- og content-aktiviteter i kampanjeperioden. 

Se den nye reklamefilmen her: 

Tangrystan har produsert filmen, med Lars-Kristian Flemmen på regi og Gry Sætre som produsent. Prosjektleder er Mona Larsen, designer Philip Notland og rådgiver Camilla Kim Kielland