Det er reklamebyrået The Oslo Company som står bak Maaruds to nyeste kampanjer. Her introduseres søtpotet og linser som hovedingrediens i «gullet» fremfor den tradisjonelle poteten.

- Snacks av linser og søtpotet er fremdeles ganske nytt for forbruker, så det var viktig å få frem ingredienser, smak og tekstur. Så av og til er det ikke noe som er mer moro og effektivt enn å lage skikkelig lekker produktkommunikasjon, sier Lise Marie Mørkved reklamesjef i The Oslo Company

Produktene har allerede vært ute i butikkene noen uker. Senior Produktgruppesjef i Maarud, Anette Eidesen, forteller at de har brukt lang tid på å forske frem produktene.

- Vi har produsert potetgull siden 1936, så nå var det egentlig på tide å gi forbrukerne gull av søtpotet. Etterspørselen er stor. Vi har fått mange bestillinger - og nybestillinger - fra butikkene, så dette har åpenbart falt i smak hos kundene, forteller hun.

SuperLinser er et nytt tilskudd til Super-familien, som har mindre fett enn tradisjonelt potetgull fra Maarud.

- Snacks er ikke bare forbeholdt helgene, og det er mange som ønsker seg et sunnere snack-alternativ. Produkter laget av linser har lenge vært populært i Sverige, og nå ser vi at trenden også har slått an her hjemme, sier Tonje Finsrud, brand manager.

Kampanjene går på TV, online og i digitale flater i mars og april og du kan se to av de nyeste filmene her. 

Kreatører fra The Oslo Company er Josephine Berntzen og Frank Undheim.

Regissør er Terje BoyeCathrine Moksnes er ansvarlig hos Maarud. Under kan du se den andre reklamefilmen i den nye Maarud-kampanjen.