Telenor T-We lanserte denne uken reklamefilmer hvor den profilerte villmarksmannen Lars Monsen gjester sofaen til den velkjente Telenor-karakteren, Arnfinn. Bak Kampanjen står reklamebyrået Pol med Aksel Hennie på regi.

- Telenor T-We er Norges største TV-tjeneste, men også et viktig sted for strømming. Med de nye filmene skal Telenor befeste sin posisjon i en kategori i stor utvikling og vise seerne hvordan Telenor T-We gjør det enkelt å strømme og se på TV, når som helst og hvor som helst, sier Camilla Amundsen, leder for fastnett og TV i Telenor.

Tekstforfatter i Pol, Marius Hanstad, forklarer Monsen er en tilnærmet ideell ambassadør og at reklamefilmene skal gi inntrykk av at selv de som bruker flere hundre døgn i villmarken, samt den vanlige TV-seer, skal kunne orientere seg enkelt rundt på T-We.

- Lars Monsen er en fantastisk person og perfekt ambassadør for Telenor T-We. Han er rett fram og tydelig, men samtidig ikke en fyr man forbinder med sofakos, popcorn og telys. Ikke før nå i hvert fall, sier Hanstad.

- Jeg er imponert over hva teamet fra Pol og Telenor har fått til sammen med Lars Monsen – og ikke minst, hvor godt Monsen passer inn sammen med Telenors kjære Arnfinn. Jeg håper at publikum også blir underholdt av filmene, fortsetter Amundsen.

Se reklamefilmen her:


- Setter pris på friheten
Amundsen forteller at T-We nylig ble tilgjengelig for kunder som har Trådløst Bredbånd på 5G, noe som fører til at flere får tilgang til TV-tjenesten.

- Med T-We har kundene 100 poeng de fritt kan velge inn kanaler og strømmetjenester for så ofte de vil. Denne friheten vet vi at kundene setter pris på enten de er hjemme, på hytta eller på tur, sier hun.

Filmen skal gå på TV, kino og online video, og kampanjen består også av uttak på sosiale medier og display.

Teamet hos Pol har bestått av kreatørene Mads Bergstrøm og nevnte Hanstad. Prosjektleder Karoline Olerud, designer Jonas Stava, designer Ole Jakob Bøe Skattum, motion Andreas Rustad og rådgiver Therese Becke.

Fra Telenor T-We har teamet bestått av Lene Johansen, Torill Silkoset og Irèn Udnes.

Filmen er produsert av Einar Film, med produsent Rut Solli, regissør Aksel Hennie og D.O.P Anders Flatland