Svenske Fjällräven velger PR- og reklamebyrået JCP Prad som sin norske samarbeidspartner og byråleder i JCP, Lars Eia Kirkholm, forteller at de skal bidra med kommunikasjon rundt lanseringer samt styrke merkevaren i det norske markedet.

- Å få jobbe med merkevarer som mange har et tett og langt forhold til engasjerer alltid, og gir oss en god puls på hva nordmenn er opptatt av. Fjällräven er en merkevare som man trygt kan si er hel ved, og som forvalter en historie vi gleder oss til at enda flere skal få ta del i fremover, fortsetter han.

Administrerende direktør Kyrre Ufert Lømo i Fenix Outdoor, eier av Fjällräven, forteller at de lette etter et byrå som forstod hvor merkevaren kommer fra.

- JCP Prad overbeviste oss med en grundighet og kreativ tilnærming der de benyttet hele verktøykassen innen kommunikasjon. Der skjer ekstremt mye spennende hos Fenix Outdoor og Fjällräven fremover, og vi er strålende fornøyde med å ha funnet riktig partner til å være med på dette, avslutter han.