Markedssjef i Autostrada, Ingrid Helene Skaalen Årnes, forteller at gründer Gisle Valen og Autostradas 27 år lange erfaring og forhold til kundene har ført til at bilforhandleren fra Sørøst-Norge har fått et godt rykte blant bilinteresserte. Nå skal de spisse merkevarestrategien ytterligere.

- Nå gasser vi på videre med spisset merkevarestrategi, kommunikasjonskonsept og en rekke nye kreative uttak, som skal fortelle Autostrada-historien til både egne ansatte, og eksisterende og nye kunder, sier Ingrid Helene Skaalen Årnes, markedssjef hos Autostrada.

Erik Heisholt, kreativ leder i Heisholt Inc. forteller at strategien innebærer et akronym de er særs glade for og overrasket over at ingen har benyttet seg av tidligere.

- For oss har det vært viktig å kunne få frem - og spisse - de energiske ambisjonene som gründer Valen har, og hvordan dette har blitt til en lidenskapelig bilforhandler som stadig vokser og byr på nye konsepter, og ikke minst hva dette betyr for alle ansatte og kunder. Dette kan helt ærlig oppsummeres i en heftig ambisjon som alltid er der, og det er å være best i landet. At ingen i bilbransjen har tenkt på, eller tatt eierskap på, bokstavkombinasjonen B.I.L., er det bare å takke og bukke for, sier Heisholt.

Skaalen Årnes forteller at de føler de har forenklet, men samtidig spisset det som er gjennomgangsmelodien til bilforhandleren.

- B.I.L. skal pushe oss videre slik at vi alltid kan levere på det som har vært vårt mantra i alle år, nemlig at kunden er konge. Vi skal vise at vi forstår og respekterer det at bil både er følelser og fornuft, hjerte og hjerne, og at bil handler om mer enn rekkevidde, felger og hestekrefter, og vi gleder oss til å rulle ut budskap, historier og konsepter basert på spisset strategi og konsept, og først ut helt konkret er nye og oppdaterte nettsider, sier Skaalen Årnes.

Autostrada illustrasjon.jpg

B.I.L: Autostrada skal være best i landet på bil, derav akronymet B.I.L.