Det er endringer på toppen av NoA-systemet i Norge. Administrerende direktør i gruppen, Mikael Jørgensen, har nå funnet lederen for NoA Norge og den sjefen kommer i fra egne rekker. Kai Holmberg, som kommer fra Unfold, blir ny administrerende direktør i NoA Norge og tar dermed over etter Kim Ydse Krogstad.

Les også: Norgessjefen i NoA gir seg etter 11 år: - Jeg er en stayer, men drives også av utvikling og endring

Holmberg får dermed hovedansvaret for å utvikle samarbeidet mellom Anorak, Bold, NoA Ignite, NoA Consulting, NoA Connect, Unfold, Scienta og Agitec. 

- NoA er til for å skape størst mulig effekt for selskapene vi jobber med. Vi skal være det sterkeste tverrfaglige miljøet i Norge, og skape endring gjennom strategisk substans, solid håndverk og målrettet vekst. Det gjør man ikke med mange forskjellige samarbeidspartnere som drar i hver sin retning, men heller et team av spesialister innen ulike fagkompetanser fra NoA. Dette er også den mest motiverende måten å jobbe på for dyktige fagfolk og talenter fordi man kommer helt innpå selskapene, samt mål- og brukergruppene de betjener, sier Kai Holmberg.

Jørgensen er svært imponert over Holmberg som kollega og leder.

- Kai er ekstremt kundeorientert og kjent for sin drivkraft og lidenskap for å skape både vekst og endring. I tillegg er han en meget sympatisk person - med et humør som smitter av seg på andre, sier Jørgensen.

Holmberg kom til NoA gjennom kjøpet av Unfold i fjor sommer der Holmberg var en av partnerne.  

Her kan du se en tidligere video med Kai Holmberg da North Alliance kjøpte Unfold.

- Bred erfaring
Thomas Høgebøl,
arbeidende styreleder i NoA, sier Holmberg «er en enestående strateg og rådgiver.» 

- Han har bred erfaring fra en rekke bransjer og har en egen evne til å skape resultater i en verden i konstant endring, sier Høgebøl.

Som i NoA Sverige, Danmark og Polen ledes nå NoA Norge av en «innenfra.»

- Vi har funnet ut at dette er den beste strukturen for oss. For oss er det viktig at alle er dypt engasjert i prosjektene og at vi skaper verdiene ute sammen med partnerne våre. Kai lever og ånder denne filosofien i praksis, sier Mikkel Jørgensen. 

NoA - The North Alliance ble grunnlagt i 2014 av Thomas Høgebøl og kommunikasjons- og teknologikonsernet har i dag vokst til i overkant av 1.000 ansatte.