SJ Norge inviterer til det de har valgt å kalle «Norgesreiser» i januar og februar. Togselskapet ønsker flere togreisende i vintermånedene

- Vi oppfordrer nordmenn til å utforske Norge allerede denne vinteren, sier administrerende direktør i SJ Norge Rikke Lind.

Lind som nylig tiltrådde som administrerende direktør i togselskapet understreker at SJ Norge ikke hadde gjort et slikt grep hvis det ikke var trygt å reise.

- Så lenge vi følger de retningslinjene som til enhver tid er satt av myndighetene skal de reisende vite at det er forsvarlig å reise både lengre og kortere togturer, sier hun.

Dermed blir det mulig å kuppe togbilletter til priser helt ned mot 199 kroner

- Togene våre har godt med plass på vinterstid, og spesielt på de lengre strekningene. Prisen for reiser vil nå være helt nede i 199 kroner, sier Lind.

Jobber med Kitchen
I togselskapets nye kampanje som rulles ut denne uken inviteres det til å reise på tur med familie eller venner, og til å legge arbeidsplassen andre steder enn hjemme. Kommersiell direktør i SJ Norge, Lena Angela Nesteby, sier selskapet har en avtale med Kitchen Reklamebyrå.

- Det blir en kampanje i form av betalt kommunikasjon, selv om den ikke er så veldig stor og omfattende, sier Nesteby.

SJ er et svensk, statlig eid og kundefokusert selskap, som i mer enn 160 år har tilbudt togreiser og kundeopplevelser i egen regi og i samarbeid med andre. I 2019 vant SJ Norge kontrakten med å operere på jernbanenettet med både Dovre- og Nordlandsbanen, samt Raumabanen, Rørosbanen og Meråkerbanen.