Lina Nordland og Martine Hauge tar forholdet et steg videre etter å ha utviklet en suksessfull kampanje for Unicef. De to har jobbet sammen ved flere tidligere anledninger, og har nå bestemt seg for å bli et fast team.

- Antrekkene våre ble mer og mer koordinerte, og vi begynte å fullføre hverandres setninger. Når vi også jobbet veldig godt sammen tok vi det som et tegn på at det kanskje rett og slett var oss to, sier Nordland om forholdet til sin nye partner.

De har gjennomført kampanjer for blant annet Maarud, Dominos Pizza og siste med Unicef hvor de lurte folk for en god gjerning. Det var den mye omtalte Unicef-kampanjen som også gjorde at forholdet ble videreutviklet.

- Vi har jo jobbet mye sammen før, men da vi holdt på med pitsjen ble spørsmålet om å «formalisere forholdet» aktualisert. I denne kampanjen var Martines erfaring med sosiale og digitale kanaler ekstremt viktig, siden vi skulle engasjere på alle nivåer i kundereisen, forteller Nordland.

Nordland har lang fartstid som kreatør i Atyp, mens Hauge tidligere har jobbet med sosiale medier hos Westerdals og Good Morning. Nå er de begge i reklame- og produksjonsbyrået The Oslo Company.

- Det er ekstra spennende når vi også får bidra i det kreative arbeidet rundt TV-konseptene som utvikles på huset. Det er så mye forskjellig på gang hele tiden, det er en veldig kul energi og du får følelsen av at her kan alt skje, sier Hauge.

Reklamesjef i The Oslo Company, Lise Marie Mørkved, kaller de to for «et knalldyktig team som har alle forutsetninger for å lykkes.»

- De har en egen nese for å finne interessante innsikter som det er spennende å dramatisere på, og går inn i alle oppgaver med stort engasjement. Vi er veldig glade for at de skal jobbe enda mer sammen framover, sier Mørkved.

Her kan du se reklamefilmen de to laget for Unicef: