Da både Coop Extra og Rema 1000 ga like gode tilbud på bleier og babyprodukter som Kiwi, valgte de helgrønne å kutte enda mer i sin bleieavtale. De gikk fra å gi kundene hver fjerde bleiepakke gratis, til hver andre gratis. I den forbindelse gikk de også ut med en ny reklamefilm.

Da filmen ble sluppet skrev Kampanje at det ble født 1157 flere barn i første halvår av 2021 enn den samme perioden året før.

- Det har med andre ord vært en ekstra travel tid for storken som leverer disse barna. Vi i Kiwi vil gjerne med glimt i øyekroken gi budbringerne en ekstra oppmerksomhet. Det er en farefull og lang ferd, men det går bra til slutt. Den største gaven av dem alle blir levert på døren til alle de som har blitt flere, skrev Kiwi i en pressemelding den gangen.

Nå er filmen premiert med en Sølvfisk for november.

- 2021 ble nok et korona-år, og vi ble mer eller mindre frivillig enda mer knyttet til hjemmet og de nærmeste. Dette ga nok litt ulikt utslag på stemningen i ulike familier, men statistikken forteller oss i hvert fall at mange fant fornyet kjærlighet og flere barn ble født i Norge. Da er det enda godt at Kiwi slår til med en bleie-deal som bidrar litt i økonomien til de som har blitt flere, skriver juryen.

Det er Alexander reklamebyrå som, i samarbeid med Fantefilm og regissørene Henrik Sander og Andé Koot, står bak filmen. Juryen beskriver den som «skikkelig feelgood film hvor det meste stemmer».

- Åpningen gir assosiasjoner til «Løvenes konge», og akkompagnert til John Paul Young sin fantastiske «Love is in the air» flyr vi sammen med storkene hjem til de tusen norske hjem. Animasjons- og filmuniverset er sydd sammen på en forbilledlig måte, og nye små og søte detaljer dukker opp hver gang man ser filmen, fortsetter juryen.

- Stort grattis til alle involverte, avslutter de.

Se den Sølvfisk-vinnende reklamefilmen her: