Det er reklamebyrået Good Morning Naug som står bak den nye reklamefilmen til Trafikkforsikringsforeningen (TFF). Den bygger videre på konseptet de lanserte i fjor der svarte katter «ansettes» for å skremme folk uten lovpålagt forsikring til å ordne opp. Denne gangen går budskapet spesielt til «distré bruktbilkjøpere».

Reklamefilmen skal blant annet rulle og gå under Discoverys vinter-OL-sendinger, som starter om én uke.

- Vi håper oppmerksomheten rundt kattene og filmene skal få folk til å ha bilforsikringen i orden. Bilforsikring er lovpålagt og budskapet vårt er: Uten forsikring er du ute å kjøre, sier Stine Neverdal kommunikasjonssjef i Finans Norge og som jobber med TFFs kampanjer.

Willy Nikkers har produsert filmen og Stian Johansen har hatt regi. Mateus Hopland, Martin Abbedissen Fauskanger og Thorbjørn Naug som har hatt det kreative ansvaret hos Good Morning Naug.