Det nye reklamebyrået til Fredrik Horn henter Gullblyant- og Gullfisk-vinnende John Draleke. Draleke har tidligere jobbet som AD i DDB, Schjærven, Empefire og Foll, begynner nå i Horn & Co som AD og konseptutvikler.

- Vi er utrolige glad for at John har funnet veien til Horn & Co. Det har vært et eventyrlig 2021 og behovet for en sterk AD og konseptutvikler har blitt større og større, sier grunnlegger og daglig leder Frederik Horn.

Byrået, som den tidligere JCP- og Ernö-byrålederen Fredrik Horn startet i januar 2020, teller nå fire personer. Utover Horn består selskapet av fotograf og videoprodusent Alessio Attanasio og prosjektlederkonsulent Johannes Dolven. Nå trer altså John Draleke inn i byrået.

- Jeg ser fram til å jobbe tett kreativt med de beste hodene, og sammen utvikle løsninger for kundene i et fagmiljø som har en smart tilnærming og arbeidsmodell tilpasset store og små kunder, sier Draleke.

Byrået til Horn er forklart som «et nettverksbasert reklamebyrå».

- Denne tilnærmingen fungerer strålende. Vi får med dette inn personer som både har rett kompetanse, men som også matcher kunden og kundens behov. Det er viktig for oss. At John nå begynner betyr likevel ikke at nettverkstankegangen står for fall. Tvert imot, sierr Horn.

- Hvor stor ligger byråinntekten an til å bli i 2021? 

- Vi lander et sted rundt fire millioner kroner i byråinntekt, sier Horn. 

Horn & Co er en del av kommunikasjons- og mediekonsernet Layer som består av seks selskaper med mer enn 50 spesialister er samlet i et kompetansemiljø. I tillegg til Horn & Co, består Layer av Hensikt, Stellar Media, Sail, Solution og Caulis.  Horn & Co jobber med kunder som Norges Varemesse, A-Møbler, Packline, Collagen Plus, TheVIT,  Pfeizer og Selmer.