Disney+ lanserer nå en ny reklamekampanje for området Europa, Midtøsten og Afrika.

- Disney er synonymt med historiefortelling og med denne kampanjen ønsker vi at publikum skal forstå at Disney+ er hjemmet for variert ikonisk innhold, sier visepresident for marketing i Disney+ for området Europa, Midtøsten og Afrika, Usama Al-Qassab.

Kampanjen skal vise bredden i strømmetjenesten Disney+, fra Disney-innhold som eksemplifisert i reklamefilmen ved Toy Story, i tillegg til innhold man kanskje ikke ville forventet å finne på tjenesten, som for eksempel The Kardashians.

- Disney+ har raskt blitt kjent for TV og filmer utover det som er forventet. Disney har en nesten 100 år gammel rik historie i å legge lista for historiefortelling og produksjon, sier Ben Mooge, Cheif Creative Officer for Disney+ i Storbritannia.

- Vi har bevart den samme omsorgen og håndverket ved å bringe gjenkjennelige, men og overraskelser til «House of Disney+», fortsetter han.

Se reklamefilmen her: