Bluestep Bank, som er Nordens største spesialistbank innen boliglån, har valgt OMD som nytt mediebyrå fra 2022. De har tidligere hatt et kortere samarbeid med Red Dentsu, men valgte denne gangen OMD etter en større evalueringsprosess. 

Banken samarbeider allerede med Anorak og Precis, og markedssjef Cecilie Irminger Seim hos Blustep sier at de nå føler seg svært godt skodd på byråsiden. 

- I Bluestep bank har vi en ambisjon om å hjelpe flest mulig nordmenn til å få en håndterbar hverdagsøkonomi – for å få til det trenger vi gode strategiske samarbeidspartnere. Vi er kjent med at OMD har et godt rykte i markedet og dette viste seg å stemme svært bra med inntrykket vi fikk av byrået gjennom prosessen, sier Seim i en melding. 

- De presenterte et engasjert team som utstrålte en sterk vinnervilje kombinert med gode strategiske innspill rundt vår posisjon og hvordan vi bør tilnærme oss de mange mulighetene som vi står overfor fremover. De har på kort tid satt seg inn i vår verden og blir en svært viktig strategisk sparringspartner for oss fremover, fortsetter hun.

Administrerende direktør Torstein Rafgård i OMD sier at de gleder seg til å sette i gang med samarbeidet. 

- Samtidig er vi naturligvis veldig fornøyd med å ha fått tilliten av Cecilie og resten av hennes dyktige kollegaer, sier Rafgård.

- Kjemien stemte fra første stund og selvom vi skal være ydmyke, spesielt i oppstarten av samarbeidet, er vi sterke i troen på at vår kompetanse vil bidra til å verdiøke resultatene Bluestep kommer til å oppnå i tiden fremover i et svært konkurranseintensivt marked. Potensialet for å lykkes er stort og det utrolig motiverende for oss som selskap bli invitert inn på denne reisen, avslutter han.