Teamet i Fuel forteller at de vil inspirere folk til å legge inn litt frukt og grønt i de måltidene vi spiser.

- Livet er mest hverdag og rutiner. Og rutiner er bra- det gjør at hverdagen går greiere, men gjør det også at maten vi spiser er litt kjedelig? Vi ønsker å inspirere til det lille ekstra til hvert måltid; å legge den paprikaskiven i matpakken eller blåbærene på havregrøten. Vi håper kampanjen får frem hvor enkelt det kan være å spise litt grønnere og sunnere, sier Teamet i Fuel Reklamebyrå, Linn Tidemandsen og Benedicte Unhjem Johansen.

Målet er at filmene skal nå ut til alle og vise at det ikke skal mye til før man har fått i seg fem om dagen.

- I løpet av en dag tar vi utrolig mange valg, og langt fra alle er bevisste. Dette gjelder også når vi skal spise. Vi har troen på at gode vaner kan skvise ut de dårlige. I kampanjen ser du derfor kjente og kjære retter som havregrøt og pasta. På null komma niks blir de grønnere og sunnere. Det er hverdagsmagi, sier marketingsjef i Bama, Ingebjørg Hjortdahl.

I den ene reklamefilmen har de også fått med tidligere landslagskaptein i fotball, Brede Hangeland.

Se den ene reklamefilmen her:


Kampanjen startet denne uken og skal i hovedsak gå på TV og utendørs, men vil også være på flere digitale flater.

Musikken i filmene er lag av Isak Heim og Rat City.

Teamet fra Fuel er nevnte Tidemandsen og Unhjem Johansen. Fra Oslo Assembly var Johnsen & Mona på regi, produsent Jannecke Nordskog, fotograf Vi Duc Troung og klipper var Frederic Esnault.

Se Bamas andre reklamefilm i kampanjen her: