Martine Westvik begynner i sin nye stilling denne måneden.

- Dette er en utrolig spennende utfordring som jeg gleder meg veldig til å ta fatt i. Det er ingen hemmelighet at dette har vært et karrieremål som jeg har jobbet mot siden jeg startet i Clear Channel. Det er motiverende å jobbe i et selskap der vi har mulighet til å vokse og utvikle oss, sier Westvik.

2021 ble et sterkt år for selgeren hvor hun ble blant annet kåret til årets medieselger under Medieprisene. 

Les også: Martine Westvik er Norges beste medieselger: - Føles helt enormt bra

Landssjefen for Clear Channel i Norge, Dennis Højland Nyegaard er takknemlig for at han fikk mulighet til å tilby selgertalentet nye utfordringer internt i selskapet.

- I Clear Channel har vi fokus på å utvikle og tilby talenter nye utfordringer, så de kan fortsette å vokse innenfor selskapets vegger. Det tror vi er en styrke – både for de ansatte og for selskapet. Martine meldte tidlig at hun hadde store ambisjoner, og har levert så til de grader. Jeg vet Martine har like store ambisjoner for lederrollen, så det blir spennende å følge med på hennes videre utvikling, forteller Nyegaard.

Les også: Delte seieren i INMA-konkurranse – se de to vinnerforedragene fra «8 Minutes» her

Her kan du se Martine Westviks vinnerforedrag fra Inma-konferansen.