Phillips Norge har valgt OMD som nytt mediebyrå etter en større internasjonal evalueringsprosess. Phillips Norge tar dermed med seg en årlig brutto medieomsetning på rundt 40 millioner kroner fra konkurrenten Carat. Mediesjefen i Phillips Nordic, Caroline Reijs, begrunner valget av nytt byrå slik:  

- Vi ønsker å kontinuerlig videreutvikle oss som selskap og som en del av denne reisen tar vi vi tydelige grep også på byrå-siden for å lykkes med å nå målsettingene vi har satt oss. Vi ønsker å perfeksjonere kommunikasjonen vår både mot B2B- og B2C-markedet og Omnicom, representert ved OMD i Norge, skal hjelpe oss med å levere personlige, differensierende kundeopplevelser til målgruppene vi kommuniserer med, sier Reijs.

Administrerende direktør i OMD, Torstein Rafgård, setter stor pris på tilliten byrået har fått av Phillips.  

- Phillips-konsernet er verdens ledende teknologiselskap og de har selvsagt høye ambisjoner for satsningen i Norge. Det sier seg selv at det er motiverende fra vår side å bidra med kompetanse inn i denne reisen. Vi har allerede samarbeidet en stund og den positive dialogen vi har hatt så langt, danner et meget godt grunnlag for arbeidet fremover med å identifisere, treffe og engasjerere målgruppene på tvers av kanaler og plattformer, sier han.