PR- og reklamebyrået til JCP-gruppen merker stor pågang av nye oppdrag og har i den anledning ansatt Aleksander Steinsvik som ny rådgiver. Steinsvik kommer fra stillingen som kundeansvarlig i mediebyrået Carat, hvor han har hatt ansvar for å bygge merkevarer som KIWI, Storebrand og SATS. Byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm, forteller de har hatt ett godt år og mener at ansettelsen av Steinsvik gjør PR- og reklamebyrået godt rustet for 2022.

- Til tross for pandemien har 2021 vært nok et godt år for JCP PRAD, og vi gleder oss til å fortsette den positive utviklingen i 2022. Med Aleksanders spennende erfaring er vi godt rustet til å ivareta både eksisterende og nye kunder på en utmerket måte, sier Kirkholm.

- Aleksander skilte seg tidlig ut som en sterk kandidat som vi ønsket å ha med på laget. Han har mer enn bare gode referanser og caser å vise til.  Alle jeg har snakket med bekrefter at han er et faglig rivjern samtidig som han er en sosial fyr man gjerne vil ha rundt bordet. Vi er derfor veldig
glade for å ha fått juleønsket vårt oppfylt tidlig i år, forteller Kirkholm.

Steinsvik ser frem til å jobbe hos JCP PRAD, som er i samme familie som eventselskapet Just Cruzin Productions og teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

- Jeg har alltid ønsket å jobbe i et kreativt miljø som også evner å forstå viktigheten av en tverrfaglig sammensetning. Det gir unike muligheter til å skape gode resultater for kundene, sier Steinsvik.