De to porsgrunnsbaserte byråene Folkebadet og Reklameservice ansetter markedssjefen fra Visit Telemark, Håkon Nordby, for å imøtekomme økt oppdragsmengde.

- Vi rigger virksomheten for vekst og det er hyggelig å presentere denne nyheten rett ved årsslutt. Håkon Nordby kommer fra stillingen som markedssjef i Visit Telemark og vil fra januar neste år være prosjektleder her hos oss i Folkebadet. Vi ser frem til å forsterke teamet vårt, sier Terje Kaste, byråleder i Folkebadet.

Nordby har over 20 års arbeidserfaring innenfor kommunikasjon og profilering, både fra IT-bransjen og reiselivet.

- Dette blir både spennende og moro. Markedsføring er faget mitt og jeg gleder meg til å jobbe med ulike kunder i varierte bransjer, sammen med resten av teamet i Folkebadet og Reklameservice, både i Porsgrunn og Sandefjord. Vi kjenner hverandre fra før gjennom kundeforhold og jeg vet at det er en dyktig og serviceinnstilt gjeng jeg nå har gleden av å arbeide sammen med, sier Nordby.

Selskapet med avdelingene reklamebyrået Folkebadet og skilt- og dekorprodusent Reklameservice har ifølge en pressemelding «drevet solid i over 40 år, med god bunnlinje og sunn vekst.»

- Med denne nye ansettelsen tar vi et steg videre for å kunne tilby god service og tjenester for å imøtekomme en økt oppdragsmengde fra eksisterende og forhåpentligvis nye kunder, sier Anders Rambekk, daglig leder i Reklameservice.

De to selskapene omsatte for 17 millioner NOK i 2020, noe som var en million svakere enn i 2019. Selskapene har i dag 17 ansatte.