I den nye kampanjen, som frontes av kjendisparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, letes det etter et bondepar som skal gifte seg. Ett par skal tildeles en Kubota M6 til bruk i et år.

Kjetil Nilsson, daglig leder i Kubota-forhandleren Nellemann Machinery, sier i en pressemelding at kampanjen er en del av langsiktig samarbeid med Nova Vista for å bygge Kubota-merkevaren i Norge.

- Vi har valgt Nova Vista som totalleverandør av kommunikasjonstjenester, noe vi ikke har angret et sekund på. På kort tid har vi klart å sette Kubota på det norske kartet via fortjent oppmerksomhet, eventer, annonsering og kreative uttak generelt. Nova Vista har hjulpet oss med akkurat det vi ønsket. Nemlig å være litt annerledes i en relativt tradisjonell og traust bransje. Traktorbryllupet er en videreføring av det vi allerede har startet på med Nova Vista, sier Nilsson. 

Petter Gjelsnes, leder for PR- og innhold i Nova Vista, sier at Nellemann Machinery har gitt byrået full tillit og at de har ønsket å gjøre ting litt annerledes.

– Traktorbryllupet er en av mange morsomme og effektive prosjekter vi gjennomfører for Nellemann Machinery og Kubota. Det er en del av en langsiktig strategi om å gjøre Kubota til det opplagte traktorvalget for alle kvalitetsbevisste bønder og anleggsarbeidere. En kunde som lar oss tenke bredt, og som lar oss ta alle virkemidler i bruk, sier han.

Kampanjen skal lanseres på Agroteknikk-messen.