Møller Mobility Group har inngått partnerskap med LaserWash og går inn som eier av 50 prosent av bilvaskkjeden. Sammen har de nå satt målet om å bli Norges ledende bilvasktjeneste. På veien skal Reodor Studios bistå i prosessen med å legge grunnlaget for kjøreturen selskapene skal ut på.

– LaserWash-gruppen er allerede en etablert bilvaskkjede med 11 anlegg med 18 vaskeløp, i tillegg til agenturet til vaskemaskinene og eget servicenettverk. De har utviklet et kvalitetskonsept, og kommet langt i arbeidet med å utforske bruken av teknologi for effektiv drift og kundevennlige løsninger. Når vi skal gjøre dette til en landsdekkende kjede ønsket vi å videreutvikle selskapets verdiforslag, brukeropplevelse og merkevare, sier Håvard Andersen, konserndirektør for Møller Mobility Services i Møller Mobility Group, i en melding. 

Andersen sier at Reodor skilte seg ut fra de andre konkurrentene med et helhetlig blikk på hva de trengte å gjøre, i kombinasjon med et spennende fagmiljø.

- Summen av Reodors tanker om alt fra brukerreiser og forretningsmodeller til merkevare var en innertier og i kombinasjon av datadrevet validering av retninger ble det veldig spennende. Vi gleder oss til å ta ut dette sammen, fortsetter Andersen. 

Reodor har hentet inn designbyrået Heydays
Sammen med teamet i Møller Mobility Group og LaserWash har flere fra Reodor blitt godt kjent med bilvask i det siste. I tillegg har Reodor trukket inn designbyrået Heydays for utvikling av konseptets visuelle identitet.

– Vi elsket utfordringen fra første sekund og vi har et energisk og fleksibelt team som alle drar i samme retning. Nå er vi rett på oppløpssiden og vi ser på noen helt vanvittige tall fra den første testfasen – vi har definitivt truffet en nerve allerede i tidlige faser, sier Hallgeir Knutsen, strategisk rådgiver i Reodor.

– Da vi ble spurt om å utvikle konsept og merkevare så var det viktig for oss å få en kvantitativ validering av verdiforslag. Vår filosofi rundt dette handler om å validere gjennom å se på hva folk gjør, ikke bare hva de sier. Det fikk vi til her også – med stort hell, avslutter Knutsen.

Fortsetter veksten
I sommer skrev Kampanje om at Reodor det siste året hadde vokst fra seks til 11 ansatte. På tampen av året teller de 17 ansatte. 

Daglig leder Nassir Achour sier at de er stolte over veksten selskapet har fått til. 

– Vi merker definitivt en effekt i markedet som følge av de fantastisk dyktige folkene vi har fått ombord, og av casene vi har bevist oss gjennom. De siste månedene har enda flere av landets mest fremoverlente miljøer, blant annet Møller, Schibsted og Gjensidige, gitt oss tillit, sier han og fortsetter:

-  Samtidig har vi hatt stålfokus på at veksttakten ikke skal gå på bekostning av kvaliteten, farten og arbeidskulturen vi har blitt kjent for. Nå gleder vi oss til å runde av årets siste prosjekter på en god måte og ønske alle ansatte og nye kunder en velfortjent juleferie. 

Les også: Trigger-avleggeren Reodor fortsetter veksten - har doblet antall ansatte