Charlotte Mjaaseth starter opp i Schjærven igjen etter tre år i SMFB. Hun sier «Schjærven alltid har hatt en stor plass hos henne.»

- Når jeg nå fikk muligheten til å være med på oppsettet for en ny satsning i Schjærven og Re:Media, var det en enkelt å takke ja. Spesielt interessant er det også å få lov å jobbe litt ut av boksen og kunne være med på å forme noe nytt i en kultur og et selskap som alltid ser fremover. Borte bra, men hjemme best. Jeg er superhappy med å være tilbake der alt startet og gleder meg stort til hva vi skal få til sammen, forteller Charlotte Mjaaseth til Kampanje.

Daglig leder i Schjærven Reklamebyrå gleder seg over å få Mjaaseth tilbake i byrået- 

- Det er alltid herlig når gode folk kommer hjem igjen, sier byråleder Stein Bostad i Schjærven Reklamebyrå til Kampanje.

Han legger til at Charlotte har 17 års erfaring fra Schjærven-konsernet og kjenner så vel kulturen som kundebehovene meget godt.

- Charlotte har en enorm erfaring og kompetanse i kommunikasjonsfaget og hadde en meget viktig rolle hos oss da hun sluttet for tre år siden. Nå kommer hun tilbake med nye perspektiver og enda mer kompetanse etter tre lærerike år i et annet byrå. Og da muligheten bød seg til å hanke henne inn igjen, så slo vi til, sier Stein Bostad.

Tilbake i Schjærven vil Mjaaseth få ansvar for drift av de kundene som både Re:Media og Schjærven jobber med i krysningspunktet mellom kommunikasjon og mediekjøp.

- Schjærven-huset har lenge jobbet med og hatt store fordeler av et tett samarbeid på store felles kunder slik som Power, XXL og Hyundai. For mange av våre kunder ser vi et økende behov for ett felles kontaktpunkt. Charlotte vil med sin brede kundeerfaring og solide kjennskap til Schjærven-huset, få en viktig rolle i å samkjøre slike kunder gjennom alt fra avtaler og bestillinger, samt oppfølging av disse, sier Bostad.

Leder i Re:Media, Marius Damsleth, ser også frem til å at Charlotte kommer på plass i Mølleparken.

- Hun blir helt sentral i å foredle vårt hybride betjeningskonsept, og vil sammen med våre kundeansvarlige, sikre effektive prosesser på huset..