Den frivillige, landsdekkende organisasjonen, Barnekreftforeningen, har valgt Atyp som sitt reklame- og mediebyrå. Leder for marked, kommunikasjon og HR i Barnekreftforeningen, Line L. Uppard, er fornøyd med valget.

- Vi var på utkikk etter et miljø som forstår våre behov, og som kan få mye ut av lite, sier Uppard.

- Vi er en liten aktør med store ambisjoner, og må hele tiden bruke midlene våre smart. Dette opplevde vi at Atyp virkelig tok på alvor. Fra første møte viste de en genuin interesse for å sette seg inn i vår verden, fortsetter hun.

Rådgiver hos Atyp, Marius Jensen, forteller at de gleder seg til å bidra i saken barnekreftforeningen kjemper for.

- Vi er selvfølgelig både glade og ydmyke for å få jobbe med Barnekreftforeningen. Dette er dyktige mennesker i en ambisiøs organisasjon som går foran i kampen for en svært viktig sak. Det er noe vi gleder oss stort til å få være med på, sier Jensen.

Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft. Årets julekampanje viser at foreningen kjemper for alle de øyeblikkene små barn har til gode å oppleve.

Allerede i produksjonen ble det tydelig at dette var et budskap som engasjerte mange.

- Det har vært en fornøyelse å se hvordan alle vil stille opp for denne saken. Alt fra produksjonsbyrå, aktører og stab har strukket seg langt for å få i mål prosjektet. Det samme gjelder også for Highasakite, som står for musikken, avslutter Jensen.

Filmene er produsert av Både Og med Andres Heger-Bratterud på regi.