- Det finnes vel ikke noe annet skomerke som det blir snakket like mye om som Hoka om dagen. Med base i Hamar har Calle og Elling bygget en imponerende markedsposisjon, sier Kjetil Wold, strategisk rådgiver i ANTI Hamar. 

Han skryter av Carl-Jørgen Nordberg og Elling Balhald, som har bygget interessen rundt Hoka-sko fra bunnen.

- Vi ser stadig mer til Hoka, både i butikk og i sosiale medier, og vi som jobber med distribusjonen merker økt etterspørsel fra både forhandlere og kunder, sier de.

Nå inngår skoprodusenten et nytt samarbeid med skidronning Therese Johaug i tillegg til Anti.

Anti skal være med å bygge kjennskap rundt den nye skotypen «Mach 4 Johaug Edition». Reklamebyrået skal utvikle en kampanje som blir vist på TV og digitale flater i desember for Hoka og løpeuniverset Run.

- Nå skal vi ta eierskap til det digitale økosystemet og samtalene som handler om sko, livsstil og trening. Da hjelper det selvsagt at Therese Johaug kommer med sin egen sko-modell, sier Wold.

Anti Hamar har også utviklet design og digitalt økosystem nettstedet Run.no, et løpenettsted som skal hjelpe brukerne til å få bedre kjennskap og kunnskap om Hoka-produkter.

- Hoka-fans er kunnskapstørste og ganske nerdete iblant. På Run.no finner de siste nytt om Hoka-modeller og intervjuer med en rekke større influensere og sportsprofiler som Tiril Eckhoff og Therese Johaug, sier Tor Hernan Floor, rådgiver og kundeansvarlig på prosjektet.

Involverte fra Anti Hamar er Kjetil Wold, Jens Haugen, Magnus Vanem, Vivi-Ann Slaatsveen, Tor Hernan Floor, Van Lam og Balder Dysthe.

Involverte hos Run og Hoka er Carl Jørgen Nordberg, Cecilie Stien, Pernille Ski Torp, Ola Korbøl.

Her kan du se den nye reklamefilmen til Hoka og Anti Hamar.