Disse minneordene er skrevet av Christian Espeseth og Paal Fure på vegne av hele Dentsu Norge.

Det var med sjokk og vantro vi i Dentsu fikk vite at vår kollega Nils Røang døde fra oss forrige søndag. Plutselig og uventet. Meningsløst og ubegripelig. Det er ufattelig vondt og vanskelig å miste en så kjær og god medarbeider og leder.

Nils var høyt respektert og meget godt likt i bransjen. Vi i Dentsu ønsker med disse ordene å hedre hans minne.

Nils var et usedvanlig positivt, inkluderende, åpent, nysgjerrig, dedikert og hjertegodt medmenneske som vi var veldig glade for å ha som venn og kollega. Nils var genuint opptatt av å gjøre kunden til helt. Nils var utrolig flink til å se alle. Han tok seg alltid tid til sine kollegaer. Også de nye.

Hans enorme energi og herlige humor skapte alltid god stemning og mye glede. Han var raus med komplimenter og lidenskapelig opptatt av at andre skulle lykkes. At andre skulle mestre og vinne. 

Han hadde et beundringsverdig vinnerinstinkt. Han var uredd, stolt, nytenkende, ambisiøs og ga seg aldri før han fant løsninger. Han tenkte stort – det var aldri noen begrensninger på noe som helst. Alt var mulig – uansett.

Nils var også en sympatisk og sjarmerende kar. Han var stolt av flokken sin. Familien, venner og kolleger. Lettrørt og følsom. Det var kanskje denne menneskelige siden som mange verdsatte høyest.

Det er så utrolig trist at han er borte fra oss. Men vi skal alltid huske Nils og sørge for at verdiene hans lever videre i organisasjonen. Vi tildelte Nils Røang æresprisen til Dentsu og vil aldri glemme han og det han sto for.

Vi er evig takknemlige for å ha fått kjenne Nils og være hans kollega.

Våre tanker går til hans kjære Elly og familien.