Will Ferrell og General Motors satte den norske reklamebransjen på hodet med sitt «angrep» på det norske elbil-forspranget i reklamepausen på Super Bowli februar i år.

Audi fikk med seg skuepsiller Kristofer Hivju på sin svarkampanje «Don’t Hate. Imitate - The Super Bowl Clapback for Audi», og nå har de sanket tre nominasjoner i London International Awards (LIA).

Det er reklamebyrået Pol som står bak kampanjen. De gleder seg spesielt over at de kjemper mot nettopp General Motors og Will Ferrell i kategorien «Best Online Film Campaign».

- Det er veldig kult, men også litt absurd at de møtes igjen på den måten. Eller for å bruke det mest brukte ordet i tech- og medieverdenen den siste uka: Det er litt «meta», sier kreatør Robert Radoli i Pol i en pressemelding.

I tillegg til kategorien «Best Online Film», er kampanjen også nominert i «Best Online Film – Automotive» og «Best Social Real Time Advertising». Se hele shortlisten her.

Fra før av har denne jobben ett gull og to sølv i Cresta Awards, i tillegg til priser i Cannes Lions, One Show, Webby's, New York Festivals og Ad Stars.

Filmen er produsert av Einar Film & Fortellinger og regissert av Aksel Hennie.

Les mer: Audi og Hivju med lynraskt svar på General Motor og Will Ferrells Super Bowl-angrep