Anders Erikson går til Oceans fra Kitchen, hvor han i flere år har jobbet som planner. I tillegg til en bred erfaring fra markedsføring og reklame, var han også med på å skrive «Effektboka», sammen med tidligere teampartner i Kitchen og nå sjef i Los & Co, Espen Haugen.

Ett år etter at radarduoen skilte lag, er de nå i samme system igjen. 

- Årene i Kitchen/Publicis var utrolig lærerike, med inspirerende folk, en nesten vertikal læringskurve som aldri tok slutt og en lunsj som aldri slutta å begeistre. Omgitt av frisk sjøluft på Vippetangen venter nå nye utfordringer, sier Erikson til Kampanje. 

Han får nå ansvaret som Head of Planning for alle Oceans sine selskaper. Det betyr at han skal jobbe på tvers av Los & Co, Neue, tba, Gnist og Los & Co Drammen - som alle ligger under samme paraply. 

- Det blir spennende å jobbe på tvers av Oceans. Det er en stemning og en ambisjon her som er veldig motiverende. Min oppgave nå i første omgang er å bygge opp en planner-avdeling hvor vi med kjærlighet og lidenskap for faget, skal løse problemer med et utrettelig fokus på det forglemte målgruppeperspektivet. Er jeg heldig, kan jeg også være bidragsgivende til å lage reklame som ikke irriterer vettet av folk, men som heller gir verdi til de som skal se den.

Les også: Espen Haugen slutter i Kitchen og Publicis - blir ny sjef i Los & Co

- Med Anders på laget, blir det mer sømløst
Jan Christian Fosseidbråten, daglig leder i Oceans, er godt fornøyd med å få et viktig bindeledd på plass.

- Oceans består av ulike selskaper som trekker på ressurser fra hverandre når det trengs. På den måten får kundene våre alltid riktige folk til riktig prosjekt. Med Anders med på laget, vil denne prosessen bli enda mer sømløs. Også er han en skikkelig flink og hyggelig fyr som jeg har gledet meg til å jobbe med, forteller Fosseidbråten.

Anders Erikson er godt i gang allerede, og har jobbet i Oceans siden april.

- Det er godt å være i gang og det er godt å kjenne november-været slå inn mot både mur og vindu her nede på kaia i Skur 41. Det er noe med den plassen her, avslutter Erikson.