Coop Mega hyller julemagien i en ny storslått julekampanje. Filmen viser ei jente på julehandel med sin far, og handleturen byr på overraskelser.

- Travle voksne trenger jo å se jula gjennom barnas øyne litt oftere, for å innse hvor fin og magisk den er. Å handle mat til jul trenger ikke være et ork, bare du velger riktig butikk, sier strategisk rådgiver i Anti, Torstein Drogseth.

Filmen sparer ikke på virkemidler, og vi blir introdusert for både ekorn, små nisser, en snømann, en tinnsoldat, og en ekte prinsesse.

- Det kan jo aldri bli nok jul, og med en idé som dette kan man jo ikke holde igjen! Vi er kjempestolte av resultatet, og håper dette vil bidra til litt varme og god julestemning der ute, og at flere velger ribbe fra ferskvaredisken på Coop Mega i år, sier kreativt team i Anti, Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli.

Filmen er regissert av Tobias Granström og produsert av One Big Happy Family. Swiss er animasjonsselskapet bak.

Kampanjen har premiere 30. november på TV, kino, sosiale medier, display, i kundeavis og i butikk.

Se reklamefilmen her: