Markedsdirektør i Tryg, Torbjørn Lomelde, kan fortelle at det var en tøff nasjonal byråkonkurranse, og at valget til slutt havnet på Apriil som totalbyrå og strategisk partner.

- Valget falt på Apriil fordi de viste god forretningsforståelse og evnen til å kombinere en solid strategisk og innsiktsbasert tilnærming med riktige kreative løsninger. Det er komplisert å implementere en merkevarestrategi på tvers av forretningsområdene til Tryg. Her er Apriils brede kompetanse avgjørende for valget av dem som samarbeidspartner for konsernet, sier Lomelde.

Han forteller videre at Tryg ønsker en samarbeidspartner som kan jobbe helhetlig med kommunikasjon på tvers av Trygs forretningsområder.

- Sammen med Apriil skal vi utvikle konsepter og kommunikasjon for privatmarkedet, B2B, forretningsutvikling og alle våre samarbeidspartnere. Hos oss skal kundene oppleve at vi ser dem og hjelper dem med å unngå skader og føle seg trygge, og det krever en helhetlig strategisk tilnærming, sier Lomelde.

Tryg og Apriil er allerede godt i gang med samarbeidet og jobber nå med et nytt kampanjekonsept. «Deg, dine og alt du er glad i» handler om hva Tryg gjør for å skape trygghet for kundene og i samfunnet for øvrig.

- Vi er stolte og glade
Strategidirektør Einar Rustad Nilssen og kreativ leder Doffen Trellevik i Apriil vil ha hovedansvaret for kontoen, med arbeidsoppgavene fordelt på kontorene i både Oslo og Bergen.

- Vi er stolte og glade for at Tryg har valgt å jobbe med oss. Tryg er en svært spennende merkevare og vi gleder oss veldig til å være med å bidra på reisen de nå legger ut på, sier Rustad Nilssen og Trellevik og fortsetter:

- Selskapet har mange komplekse og spennende kommunikasjonsutfordringer innen svært ulike forretningsområder, som gjør at vi vil få bryne oss på varierte oppgaver. Tryg og Apriil har like filosofier når det gjelder å jobbe innsiktsdrevet og å ta beslutninger basert på kunnskap og forretningsforståelse og det liker vi, sier duoen.

Det er Oslo Assembly med Lars Tovik på regi som har produsert filmene for Tryg og Apriil.

Se Trygs nyeste reklamefilmen her: