I en utendørsplakat rett over inngangen til «The Villa», en nattklubb ved Youngstorget i Oslo, hadde Maja.no med hjelp av reklamebyrået Morgenstern satt opp et board som endret budskap fra dag til natt.

Plakaten ønsket folk lykke til da de gikk inn på klubben, og kom med en oppfordring da folk forlot utestedet. Oppfordringen gikk til de litt ekstra heldige.

- Vi vet at målgruppen vår er veldig glad for at utelivet endelig har åpnet. Det ønsket vi å markere. The Villa har vært stengt i snart to år, så de fortjener også litt oppmerksomhet. I samarbeid med Morgenstern kastet vi oss raskt rundt, og etter litt prøving og feiling så funka det, sier markedssjef og medeier i Maja, Martine Flatlie.

Les også: Dagen derpå-burger og klamydiatest levert på døra i ny Maja.no-kampanje

De som var så heldige å få napp, ble også bedt om å bruke kondom. Det usynlige budskapet kom frem ved hjelp av UV-blekk og UV-lamper.

- Hva var tanken bak budskapet?

- For oss er det viktig å jobbe preventivt rundt seksualhelse og kvinnehelse. Norge er et av landene som er dårligst på kondombruk så vi synes det er viktig å minne om dette, sier Flatlie.

Anders HolmSebastian Prestøe, Gunveig Staven, Anita Nørsett Dahl og Yakob Changezi var med på laget fra Morgenstern. Mens Pawel Karalus og Robin Bang var med fra Ocean.