Norwegian Promotion Group (NPG) henter Fredrik Werenskiold Hagen som en del av deres satsing. Han kommer med erfaring fra byråer som IUM Nova Vista og nå sist Very Agency. Siden 2012 jobbet han med kunder og merkevarer innen kommunikasjonsstrategi, prosjektledelse, sosiale medier med mer.

- Fredrik skal jobbe både strategisk og operativt med utvikling av ideer og konsepter på tvers av NPGs forretningsområder. Han vil bidra med ytterligere kreativ konseptuell kompetanse som vil forsterke uttak og prosjekter, og bidra til helhetlige konsepter for kundene, forteller Stig Kristiansen, administrerende direktør hos NPG.

Werenskiold Hagen sier at han nå ser frem til nye utfordringer i NPG.

- Etter fem år hos Very Agency har tiden kommet for å åpne dørene for nye utfordringer. Norwegian Promotion Group har tatt meg veldig godt imot, og jeg ser frem til å lære mye om deres spisskompetanser innenfor messer, event og live media. Jeg merker allerede at dette var et riktig valg og jeg håper at jeg kan bidra på det nivået som selskapet er ute etter, sier han.

Samtidig forteller han at det blir vemodig å forlate Very Agency og han retter en spesiell hilsen til daglig leder Jens Sjøberg og partnerne Christian Berg, Terje Dybdahl og Thomas Bjerg.

- Jeg har vært heldig og fått være med å bygge opp et ungt byrå som har ført til at jeg har fått bidra i mange områder samtidig og lært mye på kort tid. Jeg vil gjerne takke alle mine kolleger for mange flotte år, sier Werenskiold Hagen.