De siste to årene har det danske varemerke- og designbyåret Everland blant annet jobbet med Rema 1000, Hansa Borg, Arcus og Ringnes i Norge.

Everland trapper nå opp sin tilstedeværelse i Norge og åpnet nylig dørene til sitt nye kontor på Kampen i Oslo.

Derifra skal de ifølge en melding bistå norske detalj- og FMCG-virksomheter med å finne nye vekstmuligheter, i tillegg til å jobbe med kommersiell strategi og design. 

- Vi skaper et nordisk sentrum for merkevarebygging. Virksomheter i og utenfor Skandinavia etterspør våre kommersielt forankrede, strategiske og kreative tjenester. Og med ansatte i både Sverige, Norge og Danmark sementerer vi ytterligere vår posisjon som ledende innen merkevarebygging i Skandinavia, samtidig som vi nyter godt av synergiene på tvers av land, hovedsteder og kulturer, sier Thomas Gamst, CEO & founding partner hos Everland i en melding. 

- Sammen skal vi bygge opp et Oslo-kontor
Til sitt nye kontor har Everland rekruttert norske Rikke Hatlo som ny design lead. Hatlo kommer fra Dinamo og har over 15 års erfaring med produktmerker og emballasjedesign.

- Everland har et spisset fagmiljø med fullt fokus på nettopp merkevarebygging. Så da muligheten kom, var det et tog jeg bare måtte hoppe på. Sammen skal vi bygge opp et Oslo-kontor, skape verdi for kundene og posisjonere Everland som en ledende aktør i bransjen og FMCG-segmentet, sier Hatlo. 

I tillegg flytter danske Alexander Freiling til Oslo etter omtrent ti år i København, senest som Artwork Manager hos Everland. 

Byrået skriver at de vil gjøre flere ansettelser i tiden fremover.