Både partiene Rødt og mulig ny regjeringspartner SV satte gratis tannpleie og et bedre velferdstilbud for tennene på kartet under valgkampen. Nå benytter også Norsk Tannhelseforsikring anledningen til å gå på lufta med en helt ny kampanje om tannhelseforsikring.

Tilbudet har kanskje vært et ukjent produkt for de fleste nordmenn, men med hjelp fra Re:Media og Schjærven Reklamebyrå vil Norsk Tannhelseforsikring sette munnhelse på agendaen og få flere nordmenn til å ta vare på tennene sine.

På selve valgdagen den 13. september lanserte de ny visuell profil og kommunikasjonskonsept med reklamefilm på TV støttet opp av en rekke sosiale medier-aktiviteter.

- Mange nordmenn vegrer seg for å gå til tannlegen i frykt for uforutsette høye utgifter. Vårt mål er først og fremst å bidra til den generelle tannhelsen, samt å tilby våre kunder en forutsigbarhet i forhold til uforutsette tannlegeregninger, sier Magne Heitnes, administrerende direktør i Nordic Benefits som står bak Norsk Tannhelseforsikring.

Her kan du se de den nye reklamefilmen til Nordic Benefits og Schjærven Reklamebyrå. 

Så langt har de fleste kundene kommet gjennom distribusjonspartnere som forbund, organisasjoner og bedrifter som tilbyr tannforsikring som et gode til sine ansatte. Nå satser selskapet for alvor på privatmarkedet.

- Da vi tidligere i år fikk i oppdrag å gjøre tannhelseforsikring kjent og etterspurt blant nordmenn, var vår intuitive tanke å spille på det emosjonelle vel så mye som det rasjonelle, sier Anne Cathrine Aasen, kundeansvarlig og rådgiver.

Ifølge Norsk Tannhelseforsikring gir en slik forsikring «ikke bare en økonomisk forutsigbarhet, men også en helsemessig gevinst»

- Regelmessig besøk hos tannlege både styrker tannhelsen og den generelle helsen for øvrig. Vi ønsker med denne kampanjen å få flere til å ta vare på tennene sine ved å tegne tannhelseforsikring. Vi er veldig opptatt av å oppdra barna våre til å ta vare på tennene sine fra de er små, men glemmer ofte viktigheten av å ta vare på våre egne, sier Heitnes.

Det er nettopp denne innsikten som er utgangspunktet for historiefortellingen i reklamefilmen som er produsert av Einarfilm med regissør Jens Lien, som har premiere på TV 2 valgdagen. I tillegg til kommunikasjonskonsept står hybridbyrået Re:Media/Schjærven bak både mediestrategi og visuell profil.

Det tverrfaglige teamet består i tillegg av Tone Bedzeti (prosjektleder), Espen Skrolsvik (tekstforfatter), Øivind Eide (Art Director), Kristian Bjørseth (digitalrådgiver), Alina Klemetsen (video/audio-rådgiver), Eirik Sveen (SoMe-spesialist), Line Sporsheim (SEM-spesialist), Jon Erik Josephsen (grafisk designer), Helge Wiig (designer), Ellen Papadopoulos Froknestad (innholdsprodusent), Bruno Kvae (Executive Producer) og Lars Goberg (lyddesigner).

Teamet fra innspillingen:

Her ser du et bilde av teamet fra innspillingen av reklamefilmen for Norsk Tannhelseforsikring. Fra venstre Espen Skrolsvik, Magne Heitnes, Anne Cathrine Aasen, Ida Helene Lærum og Bruno Kvae.