Kampanjen «Behagelig inne, uansett ute», som reklamebyrået We Are Live (WAL) og varmepumpeleverandøren Mitsubishi Electric står bak, går i disse dager live på blant annet YouTube, VGTV, DB-TV og sosiale medier.

- I 2019 begynte vi arbeidet med å finne en samarbeidspartner på reklame og kommunikasjon som kunne hjelpe oss å med å ta en enda tydeligere posisjon i markedet. Som markedsleder, er det viktig å være tydelig på våre styrker og fremstå med selvtillit, sier Øystein Brenna, salgsdirektør i Mitsubishi Electric.

Brenna forteller at det er akkurat det WAL har gjort, til tross for at koronaen har skapt utfordringer.

- Det kan man trygt si at byrået har hjulpet oss med, både strategisk og operativt. Til tross for noen covid-skjær i sjøen, har vi fått til mye på det nye konseptet, men det er klart vi har gledet oss til å lansere denne første store kampanjen, forteller Brenna.

Sigmund Malkenes, kundeansvarlig rådgiver i WAL, forteller at det ligger mye arbeid bak det nye konseptet, men at det allerede har gitt resultater.

- Vi har jobbet med komkonseptet «Teknologi man føler» en stund nå og det er allerede implementert med bra resulateter gjennom oppdatert visuell profil, sesongkampanjer og taktisk markedsmateriell, sier Malkenes.

Plasserte egen mann i container
Markedssjef i Mitsubishi Electric, Tommy Nilsen, forteller at de plasserte sin egen produktssjef i containeren fra reklamefilmen for å bevise kvaliteten på produktet.

- Denne kampanjen skal tydeliggjøre at Mitsubishi Electric har de tøffeste varmepumpene på markedet. Hvis den varmer opp en uisolert shippingcontainer midt i Jotunheimen, i februar - ja, da varmer den nok opp ditt hus eller hytte også, uansett vær. Og for å virkelig bevise kvaliteten måtte naturligvis vår egen produktsjef overnatte i containeren i løpet av opptaksdagene, sier Nilsen.

- Alt skjer direkte i kamera
Ola Nielsen
og Kristian Haukland i We Are Lives sier de klassiske Volvo Truck-filmene har inspirert duoen. 

- Så fra første kundemøte har vi derfor lurt på hva en varmepumpe faktisk kan varme opp og hvordan vi kan vise det frem som en ubestridelig sannhet. Derfor er filmene kun fargejustert og lydlagt. Alt man ser skjer direkte i kamera, sier de to. 

Nielsen og Haukland roser Mitsubishi-teamet for at de våget seg ut av komfortsonen og satset på idéen.

- Kudos også til Håkon, Mads, Eirik og alle som jobbet tre dager på en location der det eneste stedet som ikke var -14 var en uisolert shippingcontainer man ikke kunne gå inni av pandemihensyn.

Fra Mitsubishi Electric er det nevnte Brenna og Nilsen som står bak sammen med Morten Østerhagen. Resten av teamet til We Are Live var bestående av Jenny Elise Hauge WatersHenning Øwre SelvågKaja IsnesKristine GulheimPetter Knutsen og Anne Cecilie Hauge.

Selve reklamefilmen er det Babusjka som står bak ved Mads Astrup RønningHåkon Figved SørensenEirik EvjenDaniel WarrenØyvind Møgster og Vegard Soldal.

Etterarbeidet er det Flint AS, Sagveien Resort og Silje Rekk som har tatt seg av.

Se reklamefilmen her: