McDonald's og reklamebyrået Nord DDB tar imot Sølvfisken for juli for en film i serien «Generasjonsgapet», der forskjellene mellom far og sønn hviskes ut av et besøk på McDonald's. 

- Kommunikasjon på tvers av generasjoner kan tidvis være krevende. Det har vel de fleste opplevd, det være seg på jobb - eller hjemme. Det er nettopp denne innsikten vinneren av Sølvfisken for juli har tatt tak i, sier juryen.

Torstein Skogeda og Thomas Eltvik har vært kreatører i Nord DDB. Filmen er produsert av Einar Film & Fortellinger med Aksel Hennie på regi.

- I filmen til McDonald’s møter vi en velmenende far som prøver å overbevise sønnen om at det å brenne CD-er til kjæresten er en fantastisk og romantisk idé. I slike litt kleine generasjons-prater kan det være godt å ty til McDonald's for å finne tilbake til noe felles. Byråene har gjort en kjempefin cast, og funnet søte og troverdige karakterer som får frem smilet og feelgood-følelsen, avslutter de.

Les mer om juryen her: Han skal lede den nye Gullfisken-juryen

Dette er Nord DDBs første sølvfisk-vinner så langt i år, og deres første for McDonald's siden 2015.

- Vi er superhappy, sier Aleksander Hetland, som er Client Service Director i Nord DDB.

- Vi har tatt store steg med McDonald's, både kreativt og strategisk. Det er kult at vi har kommet til et sted med merkevaren hvor vi både kan gjøre denne typen feelgood-reklame, og treffe bredt, og samtidig gjøre arbeider om folk og samfunn som har litt mer brodd.  Det er virkelig en drømmekunde å jobbe med.

Se filmen her: