Maaruds nyeste potetgull-variant, Nacho Cheese, er laget av norske poteter, men smaken er inspirert av Mexico. Den blandingen understrekes ytterligere i deres nyeste reklamefilm.

- Det er den perfekte komboen av det trygge vi elsker, og det lekne vi trenger mer av. «Det beste fra to verdener» er jo noe vi sier hele tida, men hvordan ser det egentlig ut? Vi synes denne filmen gir et morsomt svar på akkurat det, forteller Josephine Berntzen som har utviklet ideen sammen med kreativ partner Frank Undheim i The Oslo Company.

- Selv om vi er stolte av kulturen vår, så må vi innrømme at det er andre kulturer som er flinkere på å lage fest. Så når erkenorske Potetgull fra Maarud kom med smaken av Mexico, var egentlig ideen en «nobrainer», legger Undheim til.

Maarud Tortilla Chips og Maarud Potetgull classic er de to mestselgende snacksvariantene i Norge. Det nye potetgullet er en blanding av disse to favorittene.

- Vår opplevelse er at de som spiser potetgull elsker å prøve nye smaker, så vi leter alltid etter nye smaksopplevelser, forteller kampanjeansvarlig og markedsføringssjef i Maarud, Annette Eidesen.

Det er Einar Film med Stian Johansen på regi som har produsert filmene.

- Stian var perfekt å jobbe med på denne ideen. Han delte vår visjon om å gjøre dette med god stil - med ekte meksikanske kostymer, instrumenter og esler. Vi er veldig stolte av resultatet, avslutter Undheim.

Kreatører var som nevnt Berntzen og Undheim, mens Lise Marie Mørkved og Christian Steen var konsulenter. Prosjektleder var Kristina Tallaksen Flaten og designer var Marie Nilsson.

Se reklamefilmen her: