Geelmuyden Kiese (GK), som nylig gikk inn på en avtale med de to tidligere Gambit- og Hill & Knowlton-toppene Lars-Erik Grønntun og Jonatan Fægri om et salg av byrået, er ute og ansetter. Sist inn dørene er siviløkonom Jafar Haidar (26) og tidligere kommunikasjonsrådgiver i Flyktninghjelpen, Tonje Hisdal Johannessen (31). 

Haidar er ansatt som juniorkonsulent i GK fra 1.september. Han ble tilbudt fast ansettelse etter å ha gjennomført et seks ukers langt internship sommeren 2020.

- Som intern i GK fikk jeg erfare et byrå som mestrer samtlige kommunikasjonsdisipliner, med ledende fagfolk i alle tjenesteområder fra myndighetskontakt og medvirkning til innsikt, PR og reklame. Her er GK unike i norsk sammenheng. Med ansvar fra første stund og et godt miljø var det lett å takke ja da tilbudet kom, sier Haidar.

Les også: Selger halvparten av Geelmuyden kise til bransjeveteraner

Det siste året har Haidar benyttet til å fullføre siviløkonomstudiene, med bachelorgrad fra Norges Handelshøyskole og en dobbel mastergrad fra CBS i København og Università Bocconi i Milano. I tillegg til utdannelsen tar han med seg erfaring fra rollen som daglig leder for luksusklesbutikken YME i Karl Johans gate.

- Engasjerende prosjekter og spennende kunder
Tonje Hisdal Johannessen er ansatt som rådgiver fra 15. september, med bakgrunn fra humanitær sektor. Tonje kommer sist fra Flyktninghjelpen hvor hun har jobbet med merkevarebygging, innholdsproduksjon, krisekommunikasjon og fundraising. Hun har også jobbet med private stiftelser og strategiske partnerskap, særlig innen energisektoren. Før dette jobbet hun for FNs høykommissær for flyktninger i Genève.

- Jeg har en genuin interesse og et sterkt ønske om å utfordre både meg selv og omgivelsene mine, og er overbevist om at Geelmuyden Kiese er riktig sted for å gjøre nettopp dette. Det ligger fantastiske muligheter i en samfunnsaktør som GK som tør å tenke annerledes, og jeg gleder meg til å jobbe med engasjerende prosjekter og spennende kunder sammen med en haug dyktige kollegaer, sier Johannessen.

Daglig leder og partner i GK Norge, Marit Høvik Hartmann, er veldig fornøyd med ansettelsene.

- Både Jafar og Tonje bringer med seg perspektiver og kompetanse som gjør vår samfunnsforståelse enda større. I tillegg leverer de på verdiene våre, med åpenhet, mot, integritet og sans for humor. Tonje stilte i intervju med begge armene i gips, etter en fotballkamp hvor hun ga alt. Det sier litt om innstillingen hennes. Jafar har på sin side allerede forsøkt å innføre en i overkant krevende naturvin på fredagspilsen, det kaller jeg modig, sier Hartmann.