Norsk Tipping er ute med en ny profilfilm for Flax hvor skrapeloddet bokstavelig talt står i veien. Filmen skal ta hverdagsromantikken på alvor, og er signert reklamebyrået Pol og Einar Film.

- Når man først har Flax, så finnes det jo veldig mange artige måter å dele nyheten på. Særlig til dem man er glad i, sier tekstforfatter Marius Hanstad i Pol.

Kristin Røe, leder for kommunikasjon i Norsk Tipping, forteller at filmene er en del av et helhetlig konsept for Flax. Det nye konseptet skal sikre økt relevans og oppmerksomhet for Flax både i et kortsiktig og langsiktig perspektiv

- Vi håper på positiv respons og gleder oss til fortsettelsen. Flax er et morsomt produkt å jobbe med, da det har kunder i alle aldersgrupper og det finnes mange morsomme og kreative situasjoner og ritualer som Flax er en del av, sier hun og legger til at de har blitt inspirert til å løfte mer av dette inn i markedsføringen.

Her kan du se den nye filmen til Norsk Tipping.

John Andreas Andersen har hatt regi på filmene, i tillegg til å være aktuell med kinofilmen «Nordsjøen».

- Ja, det er bare å komme seg på kino. Ryktene lover masse god underholdning i høst, sier Rønnaug Andersen fra Flax, som sammen med resten av gjengen på Hamar kan love en helt ny film på konseptet til jul.

De ansvarlige for kampanjen hos Norsk Tipping er nevnte Rønnaug Andersen, i tillegg til Aase Julie Arnkværn, Gill Jeanette Haugland og Paul Valle. Hos Pol er det rådgiver Monika Augustsson, prosjektleder Emma Gyllenbreider, art directors Mads Bergstrøm, Robert Radoli og Thorbjørn Ruud, tekstforfatter Marius Hanstad, sosiale medier-kreatør Ole Jacob Steen-Hansenog designer Ole Jakob Bøe Skattum som har jobbet med prosjektet.

Sist, men ikke minst, står produsent Rut Solli, postprodusent Cyril Boije, grade Cem Ozkilicci og produksjonsleder Steffi Van den Branden som de ansvarlige fra Einar Film, i tillegg til regissør John Andreas Andersen.

Nylig ble det klart at Norsk Tipping forlenger avtalen med både Pol og Try for fire nye år.