Lavpriskjeden Europris har etter en omfattende byråprossess innngått et nytt samarbeid med reklamebyrået Los & Co. Tidligere har kjeden jobbet med reklamebyrået Foll.

- I Europris er vi mer enn 2.600 ansatte som går på jobb hver dag for å gi folk mer til overs. Nå skal vi styrke merkevaren ytterligere, og bli relevante for enda flere, enda oftere, sier markedsdirektør i Europris, Kathrine Hoff, i en pressemelding. 

Ifølge Europris, har kjeden vokst betraktelig den siste tiden. I løpet av 2020 handlet mer enn 36 millioner mennesker hos Europris, og la igjen 8,4 milliarder kroner hos kjeden. 

- For å sikre at vi forblir konkurransedyktige i et stadig mer konkurranseutsatt marked, skal vi å styrke merkevaren Europris ytterligere. Los & Co fikk vår tillitt gjennom kloke betraktninger om målgruppe og merkevare, men viktigst av alt, svært gode kreative løsningene som bygger videre på «Mer til overs», uttaler Hoff.

Tar pitsjen ut på markedet
For å lede satsningen falt valget på Los & Co, etter at en omfattende byrårunde med tre fulle workshoper og pitsjleveranse var gjennomført. Hvor mange som deltok ønsker ikke Europris å spesifisere, men de sier «en håndfull» byråer var med i konkurransen.

Daglig leder i Los & Co, Espen Haugen, gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med merkevaren, og trekker frem at pitsjlevetansen deres nå skal gå i produksjon. 

- I vanlige pitsjer er det ganske sjeldent at man ender med å produsere det man har vist i pitsjen, men det skal vi her. Løsningen var god, så dette er ekstra gøy, sier han til Kampanje. 

Han ser nå frem til «å styrke en allerede godt kjent merkevare, som Europris».

- Dette er en merkevare som kjennetegnes av raushet. Europris er en kjede med lave priser, som lar folk glede enda flere – det skal vi dyrke og forsterke, avslutter han.