Fire tidligere ansatte hos Uredd Designkontor har gått sammen og startet et nytt kreativt reklamebyrå, Superponni. Trine Lise Kristiansen, Asbjørn Grønli og Anette Hammer har alle jobbet hos Uredd i åtte år, før de nå går inn i rollene som henholdsvis daglig leder, rådgiver og art director/designer. Tor Martin Norvik går inn i rollen som kreativ leder, etter fire år hos Uredd.

Norvik har jobbet flere år hos Schjærven Reklamebyrå og Kristiansen har jobbet på kundesiden for blant annet Ice.net, samt hos Hulaas&Kvarberg Reklamebyrå.

- En ponni er sjarmerende frekk, en ambisiøs og rampete liten tass. Vi skal gjøre det vi kan for å kanalisere inn den herlige lille rampen i alle våre jobber - da blir det interessant og effektiv kommunikasjon som blir lagt merke til, sier Norvik.

Menneskene i stallen har jobbet med blant andre NTW, Røde Kors, XXL, Hunt, Elkjøp, Trøndelag Fylkeskommune, Bergans, Santander og Kantega. Siden oppstarten i august har byrået fått flere nye medlemmer i «ponniklubben», med både landsdekkende og regionale aktører på listen.

Superponni har nå flyttet inn i kontorfellesskapet DIGS i Trondheim. Daglig leder Kristiansen beskriver DIGS som «den perfekte plassen».

- Et levende kontorfellesskap med mye spennende folk og kompetanse. Det gjør at vi kan dyrke det vi er best på, med kort vei til andre spesialister som utfyller oss godt, sier hun og legger til:

- Det er bra for kundene våre og det gjør oss godt rustet til å ta plass i markedet og vokse i løpet av kort tid.

Når det gleder eierandelene i byrået har én investor 1/3 av andelene, Kristiansen og Norvik har 1/6 hver, mens Grønli og Hammer har 1/12. I tillegg er det satt av to aksjeposter på 1/12 til fremtidige nøkkelmedarbeidere.