I sommer skrev Kampanje om at bettingselskapet ComeOn valgte å ansette en egen kreatør og å å vrake reklamebyråer som mellomledd.

Nå er bettingselskapet klare med sin første egenproduserte reklamefilm, som de beskriver som humoristisk og agent-inspirert.  Det er John Carew som har hovedrollen i reklamefilmen, som er signert ComeOns egen kreatør Jens Gundersen og produsent Bruno Kvae fra byrået Clockwork.

- Dialogen med kunde fra pitch til produksjon har vært en sann glede med direkte kommunikasjon og få mellomledd. En fantastisk kunde som liker å utfordre idéene i takt med tiden. Dette ble en produksjon med riktig samspill, mye latter og en gjennomføring man kan være stolt av, sier Kvae i en melding. 

Han har med seg Sigve Aspelund på regi og byrået Helmet på visual effects.

 - Vi har gjennom lang tid bygget et kreativt «chill og spill»-univers med Carew som frontfigur. Å ta det neste steget med John vil hele tiden være vår kjerneutfordring. Denne utfordringen tar vi nå til et nytt nivå med et skikkelig a-lag av filmaktører. Ettersom dette var første gangen vi testet ut vår nye måte å jobbe på, er det klart vi var spente på både arbeidsflyt og resultat. Men med fasit i hånda synes jeg vi har levert vår beste produksjons til dags dato, sier Stian Røsvik Bjørstad i ComeOn Group. 

ComeOn Group har ifølge meldingen de siste årene vært én av de store reklamekjøperne på norske TV-skjermer. I 2019 brukte selskapet rundt 300 millioner kroner brutto hos aktører som Discovery og Nent. Etter at norske myndigheter strammet inn markedsføringsmulighetene for utenlandske spillselskaper, er spendingen på TV gått vesentlig ned, men Bjørstad sier at han ikke har noen betenkeligheter med å fortsette å lage påkostede reklamefilmer.

 - TV er fortsatt viktig for oss, men de siste par årene har markedsføringsmulighetene virkelig eksplodert på digitale flater. Det er i dette universet våre kunder beveger seg, og veien til salg er kortest. Derfor fortsetter vi å investere tungt i storytelling. Forskjellen er bare at noen andre får en større del av totalkaka enn tidligere.