KrF kjemper mot sperregrensen ved årets Stortingsvalg og de har ikke spart på kruttet i forsøket på å få så mange som mulig til å stemme på partiet når alvorets time kommer mandag 13. september. Årets valgkampanje skal være den største i partiets historie. Bak står reklamebyrået Apriil.

- Målet har vært og lage noe hjertevarmt, og mindre polariserende en tradisjonell valgkampanjer har en tendens til å være. Og ettersom politiske partier ofte er politiske betente, har selvsagt alle på teamet kunne stå fritt til å ikke jobbe med kampanjen, om de hadde etiske dilemma med det. Noe som også var tilfelle, sier kreativ leder i Apriil, Doffen Trellevik.

De har jobbet sammen med barnebokforfatter Bobbie Peers og produksjonsselskapet Tinagent på kampanjen hvor de har erstattet «rasjonelle budskap og valgflesk» med «en varm hyllest til livet».

Bobbie Peers har vunnet Gullpalmen i Cannes for kortfilm «Sniffer». Ideen til filmen for KrF har han hentet fra hjerteslagene som følger livets små og store øyeblikk.

- Og de mange situasjonen gjennom et livet der hjertet slår litt ekstra. Så gjenstår det og se om denne utradisjonelle valgkampanjen, treffer i hjertet hos velgerne, sier Trellevik.

Det kreative teamet i Apriil har bestått av tekstforfatter Mari Kihle og Art Director Øystein Vik. Ansvarlig hos KrF har vært partileder Kjell Ingolf Ropstad og generalsekretær Geir Morten Nilsen.

Sune Eriksen har vært regissør og Guy Haddeland har vært produsent i Tinagent.

Se filmen her: