Disse minneordene er signert Rune Torgersens venner og kolleger i Ocean Outdoor Norway.

Vår kjære kollega, men aller mest venn, Rune Lidholm Torgersen gikk brått bort mandag 20 september da han fikk hjertestans på en sykkeltur i Lommedalen. Rune ble bare 50 år og etterlater seg et enormt tomrom blant kollegaer, venner og samarbeidspartnere i mediebransjen.

Rune var omtenksom, snill, raus, klok og hadde masse selvironi som vi satte stor pris på. Han spredde glede, omtanke, klokskap og latter på kontoret hver dag.

Rune elsket å trene og var veldig opptatt av sykkel, ski og tennis. Han deltok på blant annet Marcialonga, Birken og Vasaloppet en rekke ganger. Og det var vel litt «typisk» Rune at det var mens han gjorde noe han elsket, at hjertet ikke orket mer. 

Rune var oppriktig interessert i andre mennesker og var den beste samtalepartneren man kunne tenke seg. Han var godt likt av alle og ble respektert blant alle i hans omkrets.

Faglig var Rune kunnskapsrik, en trygg leder, solid og en veldig god relasjonsbygger.

Han satte familien først, han snakket mye om familien sin og da spesielt datteren Madeleine som han var veldig stolt av. Rune var en livsnyter og tilbrakte mye tid på hytta på Beitostølen om vinteren og i båten i Oslofjorden om sommeren. 

Rune Torgersen var salgssjef i Ocean Outdoor Norway, men gikk nylig over til en annen stilling i konsernet og var Country Manager i Visual Art Norway. Rune har jobbet mer enn 20 år i mediebransjen og har blant annet hatt salgslederroller i Clear Channel og Radio Norge.

Vi kommer alle til å savne han dypt og inderlig i lang tid fremover.

Hvil i fred, vår gode venn.

Hilsen dine nære kolleger og gode venner i Ocean Outdoor.