Koronapandemien satte fart på veksten til utfordreren Farmasiet, og apoteket er i dag Norges største på nett. Men selskapet trenger fortsatt kreative reklameinnspill for å vokse videre, og denne gangen falt valget på Anorak.

Se en av de nye reklamefilmene de har laget nederst i saken.

- Det finnes ikke noe mer spennende enn å jobbe i et selskap i vekst, og vi gleder oss til å fortelle hvem vi er sammen med Anorak, sier Unni-Lovise Godager Berge i Farmasiet.

Den fungerende markedsdirektøren forteller at Anorak viste god forståelse for virksomheten og hadde kompetanse på flere fagområder som er viktige for nettapoteket.

- I tillegg var kjemien god, noe som ikke skal undervurderes, sier hun.

Berge forteller at det skal «økes betraktelig» i omsetning fremover.

- Selv om vi er Norges største nettapotek har vi fortsatt en vei å gå før nettapotek blir stort i Norge. Sammen med de andre byråene våre har vi nå et knippe gode rådgivere rundt oss, sier hun.

Farmasiet jobber i dag med Moods Communication, Precis Digital, Forte Digital og PR-operatørene.

- Får en aha-opplevelse
Janne Espevalen
, rådgiver og partner i Anorak, forteller at de har høye ambisjoner for nettapoteket.

- Vi gleder oss veldig til å jobbe med Farmasiet og virkelig få frem fordelene ved å handle apotekvarer på nett. Mange får en aha-opplevelse når de finner ut hvor enkelt det faktisk er, og den aha-opplevelsen vil vi at flere skal oppleve, sier hun.

- Farmasiet skal bli et naturlig valg når du trenger apotekvarer, poengterer hun.

Konseptet går live på TV denne uken, men nettapoteket har hatt en sniklansering av nye reseptfilmer og sponsorater i sommer.

Se kampanjefilmen her: