Kampanje har tidligere omtalt McDonalds-emballasjen som skulle få flere til å bli fosterforeldre. Dette var startskuddet på kampanjen «1000 spørsmål til de 1000 hjem» som Atyp har laget for Bufdir og Bufetat.

Nå ruller kampanjen på både tradisjonelle medier, og mer utradisjonelle kommunikasjonsflater. Blant annet finner man kampanje på emballasjen til mellom 15 og 20 First Price-produkter.

Men også på Intility Arena på Valle i Oslo fikk publikum se kampanjen rulle over reklameskiltene ved gressmatta. Både under Vålerenga kvinners toppserie-kamp på lørdag mot Sandviken og herrelagets kamp mot Stabæk på søndag.

- Vålerenga hadde lenge et samarbeid med fosterhjemstjenesten, men det har falt litt bort av grunner jeg ikke er helt sikker på. Men så ble vi kontakten angående denne kampanjen. Og i Vålerenga samfunn så har vi fokus på samfunnsansvaret vårt og det sosiale aspektet, sier daglig leder i Vålerenga samfunn, Jannicke Aas.

Vålerenga samfunn har fire hovedprosjekter, hvor et av disse handler om inkludering.

- Dette var en fin mulighet for oss å bidra, sier Aas.

Budskapet som rullet over skjermen var «kunne dere vært en til på hjemmebane?».

- Reklameplasser er ikke akkurat gratis. Hvor enkelt er det for dere å si ja til noe sånt?

- Det er en vurdering fra gang til gang. Det er ikke enkelt, men dette har vært en sak for Vålerenga i mange år. Det ble gjort på en fin måte, og det var lett for publikum å forstå budskapet. Det er en ideell sak, sier Aas.