Administrerende direktør for PHD, Marie-Louise Alvær, kan etter sine rekordresultater som Kampanje omtalte nylig fortelle at hun gjør flere nye ansettelser. I en melding at hun er svært fornøyd med de nye ansettelsene, Mihai Dumitrescu og Vivian Vestre. 

- Vi er veldig glade for at vi å få denne solide kompetansen på plass. Det er mye relevant erfaring både i dybden og bredden, og vi gleder oss over at PHD nå kan utvide enda litt til, sier Alvær.  

Les også: Nå tjener mediebyrået PHD mer penger enn storebror - men OMD er fortsatt størst

Mihai Dumitrescu, som starter opp som video- og lydsjef, kommer fra Kantar der han har hatt ansvaret for TV, radio og internett-analyser og -målinger på tvers av plattformer. Han har også erfaring fra Capa.  Dumitrescu sier at han gleder seg til å bidra på byråsiden for første gang. 

- Etter å ha jobbet for både medier og nå sist for et analyseinstitutt, vil det bli både spennende og lærerikt å sluttføre sirkelen med å arbeid med medier og kommunikasjon fra denne kanten av bordet. PHD og Omnicom Media Group har mye erfaring og kompetanse, og noen av Norges største annonsører. Da var valget enkelt, sier han.

Den nye digitalsjefen i PHD, Vivian Vestre, har erfaring fra byråsiden og konkurrenten IUM, blant annet som spesialist innen programmatiske kjøp. Vestre forteller at en av grunnene til at hun ønsker å være en del av PHD, er at hun er veldig imponert over grunnverdiene de har som byrå.  

- De har evner å kombinere solide kundeleveranser, samtidig som de hele tiden fortsetter å utvikle seg og å tenke nyskapende. Arbeidet de leverer er elegant, smart og av høy kvalitet. Det er derfor en glede å få være en del av et så kompetent fagmiljø, hvor jeg håper å kunne bidra med min erfaring og kompetanse i tiden fremover, sier hun. 

Ifølge PHD-ledelsen er det både nye og eksisterende kunder som gjør at PHD styrker seg på seniornivå innenfor digital kompetanse, og levende bilder og lyd

- I et stadig utviklende digitalt økosystem så er nye ressurser med på å styrke vår kompetanse og leveranse ytterligere, både mot kunder, samarbeidspartnere og gjennom intern kompetanseutvikling. Vivian overbeviste oss i rekrutteringsprosessen at hun var den perfekte brikken for å komplimentere teamet, og vi gleder oss til å ta fatt på en spennende høst med henne på laget, sier digitaldirektør Thomas Johansen i PHD.