Haakon Bjørnson blir rådgiver i Nova Vista. Han kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør i selskapet han selv grunnla og solgte, Paygoo. Bjørnson har også erfaring som salgsdirektør i MyCall og Tele2.

- Jeg har tidligere vært kunde hos Nova Vista under min tid som salgs- og markedsdirektør i Tele2. Valget om takke ja til stillingen var derfor enkelt da jeg kjente til deler av organisasjonen fra før av. Det er en spennende tid i Byrå-Norge, samt at konstellasjonen som Nova Vista er en del av gjennom Ahead Group gjør at jeg ser frem mot tiden som kommer. Ikke minst er det en veldig hyggelig gjeng i Nova Vista, sier han.

Bjørnson er allerede i gang hos Nova Vista med salg, forretningsstrategi og utvikling.

- Her var tilliten på plass fra første dag, og kalenderen er allerede fylt opp med spennende kundemøter. Det er gøy å være en del av et så fremoverlent miljø, der vi alle spiller hverandre gode, sier han.

Espen Hermansen, daglig leder i Nova Vista, mener Bjørnson besitter kompetanse i tråd Nova Vistas strategier.

– Håkon har en litt annen kompetanse enn eksisterende rådgivere, og er på mange måter den manglende brikken vi endelig har fått på plass. Vi har nå et meget sterkt rådgiverteam med erfaring og bakgrunn fra en rekke bransjer og fagdisipliner som gjør oss styrket til å møte en høst der oppdragene står bokstavelig talt står i kø, sier han.