- Jeg gleder meg til å tre inn i ny rolle i Try Film og jobbe sammen med resten av Try-huset. Jeg brenner for filmproduksjon og synes det er spennende å jobbe med produksjon på tvers av ulike formater og kanaler, sier Jannicke Platou i en melding.  

Platou har 15 års erfaring fra reklame- og produksjonsbransjen, og har blant jobbet i The Oslo Company og SMFB. 

- Filmformatet er viktigere enn noen gang før, for at selskaper skal lykkes med både merkevarebygging og salg. Formater og flater har alltid endret seg, det nye er at det går raskere enn før. Men film som formidler er sterkere enn noen gang før, sier Platou.

Try Film ble startet som en egen avdeling av Try-huset i 2019, og er en egen avdeling i Try Opt.  

Avdelingen teller nå over 25 ansatte. Målet med satsingen skal være å jobbe mer sømløst, og bedre fra idé og produksjon til distribusjon.

- Vi har opplevd en kraftig økning i etterspørselen etter filmproduksjon de siste årene, og særlig til et stadig bredere spekter av digitale flater. Det tette samspillet mellom dyktige innholdsprodusenter og performance spesialister i TRY Opt er unik, og gjør at vi alltid leverer innhold på kanalenes premisser. Det er dette annonsører ønsker seg mer av, og vi har utvidet teamet så raskt vi kan i takt med etterspørselen, sier daglig leder i Try Opt, Gunnar Stensaker.

Platou overtar stillingen etter Christian Aass, som starter i ny stilling i et start-up selskap til høsten.